Ons rekruteringsproces

Stap 1

Solliciteren kan makkelijk via onze jobsite. Klik op de vacature van jouw keuze en vul onderaan het sollicitatieformulier in. Graag ontvangen we jouw CV en indien gewenst kan je ook jouw motivatie uit de doeken doen in een motivatiebrief.

1
Stap 1

Stap 2

Na een grondige analyse van jouw CV, laten we jou graag weten of je in aanmerking komt voor een job bij TE Connectivity. Indien dit het geval is, mag je testen komen afleggen. Ben je geslaagd, gaan we graag een stapje verder.

2
Stap 2

Stap 3

We gaan graag het gesprek met jou aan. Enerzijds vanuit HR, anderzijds vanuit de afdelingen. Zo polsen we naar jouw ervaring, kennis, vaardigheden en persoonlijkheid. Zijn we overtuigd? Dan kan je naar de laatste fase overgaan!

3
Stap 3

Stap 4

Als finale stap in ons proces dien je:

  • Als arbeider nog een Q-test af te leggen. In deze kwaliteitstest dien je de kwalitatieve stukken te onderscheiden van de stukken die niet voldoen. Kwaliteit is immers zeer belangrijk binnen TE. Ben je geslaagd? Super! Dan volgt aansluitend meteen de bespreking van een loonvoorstel.
  • Als bediende mogelijks nog eens langs te komen voor een kennismaking met het team. Nadien bezorgen we jou graag een loonvoorstel.
4
Stap 4

Stap 5

Ga je akkoord met ons voorstel? Geweldig! Dan mag je langskomen voor een medisch onderzoek in combinatie met jouw contractondertekening.

5
Stap 5

Stap 6

We verwelkomen jou graag op jouw eerste werkdag. Dan laten we je kennismaken met de wondere wereld van TE Connectivity, wijzen we jou een peter/meter toe en voorzien we een degelijk opleidingsplan om je succesvol op weg te zetten in jouw nieuwe job.

6
Stap 6